Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Azam tahun baru ;)
Thursday, 9 February 2012 | 09:02 | 0 comments
Assalamualaikum .hye korang harinie korang mcam mne .sihat ? hope korang sihat-sihat aje la ye .harinie intan nak storykan dekat korang pasal azam tahun baru intan ,korang mesti nak tahu ape die kan ? .hehe# okay now  intan nurasilah bt jamaludin nak bagi tahu la nie ,MEMAKAI TUDUNG whaha ;D aku arap bila aku dah memakai tudung ,menutup aurat intan arap semangat dan azam baru ini dapat memberikan kekuatan buat intan menempuh hari-hari yang semakin sukar ;)

Tenanglah intan .semoga mereka-mereka yang menghianati mu ,menyakiti mu ,membenci mu ,mencederakan mu itu sentiasa diberkati Allah tenanglah intan nurasilah ;)
my pic azam tahun baru :)