Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Pelik ..pelik and pelik =='
Wednesday, 25 January 2012 | 21:13 | 0 comments
huh ,aku pelik r dngan orang zaman ckunk nie .suke sngat carik keslahan aku and suke jge tepi kain aku..aku bnci orang yg mcam tu bnci yg trmat sngat2 .-,-aku tak carik psal dngan ko .and aku tak jge tepi kain ko -,-so ko tolong la jgan carik psal dngan aku and jge tepi kain aku adoyai !maslah btul la dngan orang yg mcam nie grr = ='ape best ye carik ksalahan aku and jge tepi kain aku?..aku rse dapt dosa ade la dpat phala tak ade .korang carik keslhan aku and jge tepi kain aku dosa korang sikit ke? huh ,hot ye aku sape yg crik keslahan aku and jge tepi kain aku .aku ckap mcam nie sbab orang carik kslahan aku and jge tepi kain aku huh -,-sumpah aku pelik dngan orang yg mcam nie .korang tak bleh ke jge tepi kain korang sndiri ? ..sunat,wajib or harus yg korang nak carik kslahan aku and jge tepi kain aku ?-,-tepi kain korang dah kemas and cntik sngat ke yg nak jge tepi kain aku adoyai .aku tak pham r dngan orang zaman ckunk nie suke sngat la carik kslahan aku and suke jge tepi kain aku huh =,= tu kah hobi korang? aku nie nak ckap aku nie baik sngat tak ade la kan .aku nie pun tak ade la baik sngat serius aku ckap huh ..aku tak ckap yg aku tak pnah carik kslhan org and jge tepi kain orang -,-aku pun pnah jgak crik kslhan orang and jge tepi kain org ..but now aku dah tak crik lgi bnde2 tu sume ..aku rse buang mase je -,-and tmbahkan dosa aku je sume tu  :)SO NOW PLEASE LA STOP MENCRIK KSALHAN AKU AND JGE TEPI KAIN AKU .TU JE YG AKU MNX PDA KORANG !!