Welcome to my world. Be nice here. Thank you. +Follow | Dashboard
Fake Smile


Credit



Template : Qistina Re
others : una & Athirah
Best view : Google Chrome



Maafkan la sye nie awk :'(
Wednesday, 25 January 2012 | 21:17 | 0 comments
Assalamaulaikum 
Argh !awk sye nak mnx maaf sngat2 dngan awk .sye thu salah sye -,-sbab sye ckap mcam nie dngan awk ..Harinie aku nak cakap smothing .korang nak dngar tak haha -,- aku ade kwan dngan sorang mamat nie tau .mamat nie dlu die ok la jgak dngan aku .aku pun suke la jgak dngan die and ade la hati aku dengan die haha =,=mamat nie dlu ok je dngan aku .sejak die kurang kasih syang nie dah tak ok dah ..pnrang mcam haram kjadah je haha :)hot je aku dngan die .rse nak je pnyepak2kan haha !but tu anak org haish -,-saba jela !!WEY GILE AKU SYG KO YANG TRMAT SNGAT LA ..KO TLONG UBAHKAN PRNGAI KO YG MCAM HRAM KJDAH TU BLEH TAK HAH ?HAHA =,= bile aku tak text ko tak call ko ..ko ckap aku dah lupekan ko .but aku text ko .aku call ko -,-ko mcam ape? ..mcam haram kjadah haish -,- nak aku tembak2 ko la ngeek hahah! .so now sye nak mnx maaf la dngan awk .mnx maaf sngat2 dngan awk :'(sye mne la thu yg satu asrama dah bace blog sye hmm -,-yg sye tlis dkat wall fb nie .sumpah !sye tak mksudkan awk pun tau .but now awk trase huh !..saba jela * if awk tak pcaye awk ask la mmber sye nyna :) awk time sye tlis btul2 sye tak pikir ape pun awk huh !!*awk sye mnx maaf ..awk sye mnx maaf dngan awk nie .sye dah mcam org gile awk ..awk thu tak? huh awk ..please jgn r sedih lgi please awk !-,- awk sdangkan allah maafkan hamba ye .kalo buat salah but awk tak maafkan sye ke? hmm -,- now terpulang la pada awk nak pcye ke tak and nak maafkan ke tak .sye tak pksa awk and sye tak pernah tipu awk walaupun sedikit :) hmm :'( 
hmmm ^_^